Rosendal, Haugesund og Stavanger

Turnr:
Avreise:
08. Jul. 2019
Hjemkomst:
13. Jul. 2019
Varighet:
6 dager
Ledige plasser:
Over 10
Grunnpris:
kr 9 900,00 pr. person

Baroniet i Rosendal er et slott fra 1665 beliggende mellom fjord, fonn, fjell og fossefall. Et besøk her er en vandring gjennom ulike epoker fra 1665 til 1927.
Rosendal Have er et vakkert anlegg med en 300 år gammel renessansehage og et vell av roser, frukt og bær. Her får en med seg mye hagehistorie!
Haugesund og Haugalandet er Norges vugge, og på reise i vikingkongenes hjemtrakter besøker vi Haraldshaugen. Turen går videre til Nordvegen på Karmøy, der vi får en reise med Harald Hårfagre gjennom norsk historie-som jo startet nettopp her.
Vi besøker også Visnes kobberverk, som i sin tid var det største og mest moderne i Nord-Europa. Kobber fra Visnes ble blant annet brukt i byggingen av den berømte Frihetsstatuen i New York.
Stavanger med Flor og Fjære avslutter turen vår.Stavanger er Norges oljehovedstad og tidligere kjent som hermetikkbyen.Den har en sjarmerende fiskebrygge og torget med Domkirken omkranser den intime gamlebyen.
Turens høydepunkt er Flor og Fjære, som best kan betegnes som «en smak av Paradis» med sine eksotiske blomster og vekster.

Turprogram kommer
Kontakt oss for bestilling
Tilbake til turoversikten